zaterdag, mei 27, 2006

Jongens 2


Hij is de veertig inmiddels gepasseerd, maar soms nog net een kleine jongen. Gelukkig maar. Soms zie ik mannen van dezelfde leeftijd die geen enthousiasme meer hebben en meestal een stuk saaier zijn. Sinds een jaar zit hij in een bandje, samen met nog drie mannen. Elke twee weken stapt hij met zijn gitaar op zijn fiets om muziek te gaan maken. Wij vrouwen van de band mogen helaas nog niet komen kijken, voordat ze twee zelfgemaakte liedjes hebben. Want wij moeten vooral niet denken dat zij covers gaan spelen. Nee, ze pakken het goed aan. Het eerste optreden zal echter nog wel lang op zich laten wachten, want twee van de vier mannen hadden nog nooit eerder een instrument in hun handen gehad.

Vorige week was hij jarig. En hij heeft zichzelf goed getrakteerd op een nieuwe gitaar. Via internet besteld in drie dagen thuisbezorgd. Het is een semi-akkoestische en meer weet ik er niet van. Het jongetje was weer helemaal naar boven gekomen. Nu is het wachten op de volgende accesoires. Ondertussen kan ik het gitaargepingel nog goed verdragen.

Eigenlijk ben ik wel jaloers. Er is toch niets leukers dan ongecompliceerd muziek te maken met leuke mensen. Hm, misschien dat de vrouwen van de band....

1 opmerking:

Anne-Vicky Carlier zei

Ja dat is een leuk idee:)