woensdag, augustus 02, 2006

Vakantie deel 1

Zonsondergang in ZeelandDit jaar hebben we het eens anders aangepakt. In plaats van twee weken, hebben we nu drie weken vrij genomen. Het idee erachter was, vooral voor J.: eerst een weekje ontstressen en daarna lekker ontspannen op vakantie. Maar op de een of andere manier lukte het ook deze keer niet helemaal. Wij krijgen het altijd voor elkaar om die vrije week meteen vol te plannen.

De eerste vijf dagen hebben we al op drie plekken doorgebracht. Zo vertrokken wij zaterdag al vroeg in de middag naar mijn zwager in Terneuzen. Dat betekende 's ochtends vroeg opstaan om de koffers te pakken, de opgewonden kinderen in toom houden, nog even snel een bos bloemen halen en op de valreep nog langs de Hema voor twee slaapzakken voor de kinderen. Halverwege de rit kwamen we erachter dat de helft van de antibioticakuur van J. thuis was achergebleven. Op dat moment had J. het allang gehad en wilde hij meteen omkeren en afzeggen. Maar daar heb ik maar een stokje voor gestoken. In Terneuzen was alle stress gelukkig snel weg en na een avond bijkletsen zijn we de dag erna doorgereden naar mijn schoonouders in Cadzand. Aldaar bleken schoonzus en co. ook van de partij, zodat we al bijna de hele familie in twee dagen hadden gehad. Heel gezellig, maar al dat socializen is wel vermoeiend. En twee nachten bijna op de grond slapen helpt ook niet echt mee. Het laatste bezoek aan het vakantiehuisje van onze goede vriend P. en kids wilden we bijna afzeggen, maar dat konden we de kinderen niet aandoen. Aldaar bleken we nog genoeg energie over te hebben voor heel veel gesprekken, strandwandelingen en glazen wijn. Het werd een zeer ontspannende dag en avond met nieuwe geestelijke input.
We hebben nu gelukkig nog twee dagen om ons op te laden voor twee weken Terschelling. Maar morgen moet ik... en moet J.... en vrijdag hebben we...

Geen opmerkingen: